Palvelut & Hinnasto

Valokuvauspalvelut kuvattavien ehdoilla.

Kuvaushinnasto syksy/talvi 2018

 

Päivitetty hinnasto astuu voimaan 21.9.2018 eikä koske tätä aiemmin tehtyjä varauksia.

 

Jos et löydä hinnastostamme etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta räätälöidystä palvelusta: asiakaspalvelu (at ) mimietnode.fi

Kaikkiin kuvauksiin on myös saatavilla lahjakortteja!

 

Miljöökuvaus alk. 70€/h *

* Hinta ei sisällä kilometrikorvausta 0,42€/km, joka lisätään hintaan valokuvaajan matkan ylittäessä 5km kuvauspaikalle.

 

Kuvaus teille mieluisassa miljöössä onnistuu ympäri vuoden. Kuvaus on mahdollista toteuttaa vaikkapa kotonanne, myös Tampereen ulkopuolella.

Miljöökuvaus sisältää:

 • Tunnin kuvauksen valitsemassanne miljöössä
 • Koevedoslajitelman sähköisenä kuvagalleriana
 • Tapahtumakuvaus laskutetaan miljöökuvaushinnaston mukaisesti, kysy erillistä tarjousta kuvatiedostopaketeista tapahtumakuvauksen yhteydessä!

 

Studiokuvaus alk. 98€/h *

* Yksilöity rekvisiitta (esim. heliumilmapallot) lisätään kuvauksen hintaan)

 

Studiokuvaus on säästä ja vuodenajasta riippumaton tapa ikuistaa onnistuneita kuvia. Käytämme laadukasta täysin varusteltua vuokrastudiota, joka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa helppojen kulkuyhteyksien päässä Tullintorin kauppakeskuksessa.

Studiolla on paljon rekvisiittaamme, jota saatte vapaasti hyödyntää. Myös omaa rekvisiittaa on mahdollista ottaa mukaan kuvauksiin.

Tunnin kuvauksen aikana onnistuvat sekä yksilö - että yhteiskuvat. Esimerkiksi synttärikuvien yhteydessä voidaan aivan hyvin ottaa muutama perhekuva, painopisteen ollessa kuitenkin toivotussa pääkohteessa.

Studiokuvaus sisältää:

 • Tunnin kuvauksen studiossa studiovuokrineen (28€/h)
 • Koevedoslajitelma sähköisenä kuvagalleriana
 • Lisätunnit studiolla 70€/h

 

 

Saat kahden arkipäivän sisällä kuvauksesta sähköisen koevedosgallerian linkillä kuvavalintaa varten.

Kun olet valinnut siitä tilaukseesi tulevat kuvat, saat laskun, jonka maksettuasi tilaamasi kuvatiedostosi käsitellään.

Toimituslupaus valmiille kuvagallerialle on 2-4 viikkoa maksusuorituksen kirjautumisesta, kulloisenkin jonon mukaisesti.

Suuremmat dokumentaariset tapahtumakuvauspaketit voivat viipyä tavanomaista toimitusaikaa pidempään, poikkeuksista informoidaan kuitenkin asiakasta aina erikseen.

 

Koevedosgalleria on vain kuvien valintaa varten, ja nähtävillä 1kk ajan toimittamishetkestä. Asiakkaalla ei ole julkaisu- eikä teettämisoikeuksia koevedoksiin. Väärinkäytöksistä, kuten kuvakaappauksien julkaisemisesta, laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Kuvien tilaaminen alk. 14€/kpl

Koevedoksista voi tilata yksittäisiä jpg-muotoisia kuvatiedostoja 14€/kpl hintaan. Kun tilaat yli 10 kuvatiedostoa, kuvahinta on 10€/kpl.

Kuvat toimitetaan sähköisellä latauslinkillä.

Myös tulosteita on tarvittaessa tilattavissa, kysy tarjousta haluamillesi kuvatuotepaketeille!

 

Kuvien käyttöoikeus sisältyy hintaan, poislukien jälleenmyynti ja kaupallinen käyttö. Tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla.

Kuvien julkaisu sosiaalisessa mediassa on sallittua, kun kuvaajatiedot ovat mainittu asianmukaisesti.

 

Ylimääräinen kuvanmuokkaus on mahdollista toiveiden mukaan 70€/h hintaan.

 

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksutapana lasku.

 

 

Minikuvaus alk. 28€ / 10min

Järjestämme toisinaan niinkutsuttuja mini- eli pikakuvauksia myös yhteistyössä vuokrastudio.fi:n kanssa. Kuvauksissa on yleensä teema ja stailattu, vaihtuva setti, josta ilmoitamme etukäteen.

Minikuvaukset ovat mutkaton tapa käydä muotokuvissa, kun tarve on vain muutamalle kuvalle.

Minikuvaus on mahdollista tilata myös kerhokuvaukseksi.

Huom! Vuokrastudion minikuvausten kuvat valitaan ja maksetaan paikan päällä, eikä tätä pakettia koske muut tarjouksemme tai etukoodit. Maksutapana kortti tai käteinen.

 

Minikuvaus sisältää:

 • 10 min kuvauksen studiossa tai miljöössä
 • Koevedoslajitelman
 • Tarjoamme ensimmäisen kuvan pakettiin ilmaiseksi!
 • Yksittäiset lisäkuvat 14€/kpl
 • Jos päädyt tilaamaan yli 5 kuvatiedostoa, saat kaikki session onnistuneet kuvat 98€ hintaan
 • Asiakkaalla on kuviin teettämisoikeudet, ja julkaisu on sallittua, kun kuvaajatiedot ovat mainittu asianmukaisesti

 

 

Viikarin vuosi - kuvaus 240€/12kk

Mimi & Nöden vuonna 2015 aloittama, ainutlaatuinen kuvauskonsepti, jossa ikuistetaan lapsen vuosi kuukausittain otettavin kuvin.

 

Vuonna 2019 Viikarin vuosi toteutetaan ensimmäistä kertaa yhteistyöprojektina Roosa Blom Photographyn Roosa Alhon kanssa, ja kuvaukset järjestetään ainoastaan miljöössä.

 

Osallistuessaan VV19 perhe nimittäin lunastaa paikan Mimi & Nöden ja Roosa Blom Photographyn joka kuukauden yhteistyöminikuvauksesta, mukaanlukien joulukorttikuvaukset. Minikuvauksen normaalihinta alk. 28€, viikarilaisille siis 20€, sisältäen koevedokset ja niistä valittuina yhden kuvatiedoston sekä mahdollisuuden ostaa lisäkuvia halutessaan.

 

Kuvauksissa pyritään lifestylehenkiseen, dokumentaariseen kuvausotteeseen ja tunnelmallisiin kuviin, joissa ikuistetaan lapsen kehitys ja vaihtuvat vuodenajat kauniisti.

 

Vuoden aikana kuvaajamme tulevat perheille tutuiksi, ja kuvaustilanteet helpottuvat ja rentoutuvat, kun lapsi alkaa luottaa kuvaavaan aikuiseen.

 

Haluamme myös helliä vakioasiakkaitamme lisäeduilla: näinollen viikarilaisille tarjoamme -20% alennuksen koko vuoden ajan Mimi & Nöden ja Roosa Blom Photographyn kuvauspalveluista.

Lisäksi lapsen syntymäkuukautena lahjoitamme maksuttoman kuvauksen miljöössä synttärilahjaksi. Sisaruspaikasta annamme 20% alennuksen niin, että ensimmäinen lapsi 240€/vuosi, ja seuraavat lapset 192€/vuosi.

 

Viikarin Vuosi 2019 siis alkaen 20€/kk. Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

 

 

Yhteistyökumppanimme:

 

 

Confetti Pirkkala tarjoaa koristeisiin -20% alennuksen, kun tilaat kuvausrekvisiitat kauttamme kuvausta varatessasi!

Toimitamme tilatut tuotteet kuvauspaikalle, ja laskutamme ne kuvauksen yhteydessä. Koristeet saat mukaasi kuvauksen jälkeen.

 

 

 

 

 

Juhlaprinsessa tarjoaa -20% alennuksen palveluhinnastostaan, kun tilaat prinsessahahmon yhdessä Mimi & Nöden tapahtumakuvauksen kanssa!

 

 

 

 

 

Meikkaaja-Stylisti Anna-Kaisa Tenhunen tarjoaa palveluitaan valokuvauksen yhteydessä. Tilaa stailaus tai meikkaus kuvaukseen!

Tiedustelut varausta tehdessä.

Anna-Kaisan portfolion löydät mm. Instagramista.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.